sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Prajnaparadha elikäs epätasapaino

"Ellet ole pyhimys, joudut ajoittain pois tasapainosta ja sairastut." neuvoo Ayurvedaa naisille -oppaani.

Ja tadaa: enteropilkut ja reipas kuume todella kamppaavat minut suorasta juoksusta. Minne nämä kaksi edeltänyttä viikkoa katosivat?

Oli muffinssien leivontaa ja synttärit metsässä, kummipojan synttärit kuorrutettuna lumimyrskyllä ja töissä ällistyttävää sähköpostivirtaa (no ei, se on oikeasti koski - mutta kun en ole lohi!), mummo (no, onneksi oli se mummo!) ja pojat, ja silmätulehduksia joka toisella perheenjäsenellä. Silti, olin jotenkin varautunut siihen kaikkeen, mielestäni....

Huomisen lepään vielä, ehkä jaksan laittaa tännekin sanasen.

2 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Onneksi olen pyhimys, joten en joudu kärsimään tuolla lailla. Tai sitten en.

Epävirallinen mielikuvitusystävä kirjoitti...

No, kärsimys on hiukan vahva sana. Sapetusta ja huonoa omaatuntoa näiden alituisten tautien seuraneitinä enemmänkin.

Kävin kommentoimassa eilen illalla blogissasi, mutta se ei jostain syystä näkynyt siellä... Kommentti koski sitä anonyymiä kirjoittelijaa. Höh. Moiset "rakentavat" kommentit voi jättää omaan arvoonsa. Olet aivan oikeassa siinä, mitä sanoit. Jo joskus aiemmin blogissasi olit puuttunut tähän yksilö-/kuluttajatasolla käytävään ilmastokeskusteluun (mikä on toki tärkeää sekin), samalla kun teollisuuden päästöistä tuskin puhutaan, ja kansalliset energiakysymyksetkin jäävät keskustelematta (esim. keskustelu ydinvoimasta, tuulivoimasta ja uusiutuvista energialähteistä.)