tiistai 11. marraskuuta 2008

Tuulisia öitä, sateisia päiviä

Asumme alavalla uudisrakennetulla alueella, pellon reunalla. Täällä on tuullut aina, ensimmäisenä asuinvuonnamme niin, että ulko-ovi retkahti tuulen vopimasta sijoiltaan ja ullakon lintuverkkoja suojaavat pahvit kellahtelivat kumoon kuin itsetehdyt paperinuket.

Joskus iltaisin tuuli saa minut levottomaksi (haa, tiedätte varmaan - muutoksen tuuli!), tämäkin myrsky houkuttelee ulos, mutta se ei ole arjen juoksussa ollenkaan mahdollista - ja tänään on pikkuinen kipeä. Tuulta on siis mietiskelty vain sisätiloista käsin. Poikien huoneen ikkunat kyllä oikein ryskävät tuulen iskeytyessä täydellä voimalla niihin. Haaveilen ikkunaluukuista, jotka voisi laittaa ainakin lastenhuoneen ikkunaan. Ehkä se hieman hillitsisi pelloilta hyökyviä voimannäytteitä. Voi olla, ettei kaupungin julkisivulautakunta sulattaisi tirolilaistyyppisiä puuluukkuja.

Perheemme kolmesta miehestä pienin on jälleen kipeä, kuumetta, houretta, yskää ja turvonneita imusolmukkeita. Olen puoliksi hoivaillut, puoliksi tehnyt töitä kotoa käsin. Hmph. Tällaisinä päivinä miettii taas ankarasti, mitä voisi ryhtyä tekemään, että voisi jättäytyä palkkatyöstä pois ja olla kotona lasten kanssa. Ja kuten tavallista, ajatukset kiertävät tuttuja polkujansa pääsemättä minnekään kovin kauas.

2 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Suunnitelmiani miten voisi elää käymättä töissä:

*Lapset ryhtyvät lapsimalleiksi ja elättävät perhettä (ongelma: eivät tottele ketään)
*Alan freelance-reisirasvan testaajaksi (makaan sängyssä ja testaan rasvoja)
*Selvännäkijä: ei stressaa, kun voi katsoa kaiken kristallipallosta (ongelma: luontaiset kyvyt puuttuvat)
*lottovoitto (en vaan muista koskaan jättää kuponkia)

Epävirallinen mielikuvitusystävä kirjoitti...

Ihana idea, mut kato miten kävi:

Hakusi - Freelance reisirasvantestaaja - ei vastaa yhtään sivua.

Ehdotuksia:

*Varmista, että kaikki sanat on *kirjoitettu oikein.
*Kokeile eri hakusanoja.
*Kokeile yleisempiä hakusanoja.
*Vähennä hakusanoja.

Hitsin Google, kyynikko.