perjantai 26. syyskuuta 2008

Täten julistan tämänkin ideaparkin avatuksi

Näin se sitten alkaa. Hieman ujostuttaa; tulla ulos kaapista, omine aivoituksineen, vaikkakin näin vahvasti naamioituna. Tai mistä sitä tietää tuosta omasta itsestäänkään; siis mistä tietää olevansa itselleen rehellinen?

Tarkoitus on tässä blogissa löytää päiväkirjamainen kirjoittamisen ja maailmasta keskustelemisen mutkaton flow. Kirjoitan siis siitä, mikä milloinkin sattuu olevan ajankohtaista elämässäni. (Perhe-)Elämä, kirjat, lehdet, musiikki, kuvat ehkä synnyttävät omassa arjessani puhumisen tarpeen, joten näistä aiheista täällä varmasti avaudun. Politiikka, talous ja maailmantilanne saanevat sanasen silloin tällöin, kovin analyyttistä otetta en kuitenkaan voi luvata - Olen tunneihminen! (Vai onko tuo termi nykyisin selkäydinreaktioihminen?)

Viime aikoina olen itse surffaillut erilaisissa käsityöblogeissa ja niiden innoittamana tähän touhuun lopulta lähden. Paha vain, että itse en voi sanoa kuuluvani tuohon joukkoon sirkeäsormiseen, mutta olen kyllä nyt aloittanut kutomaan villapaitaa pojalleni. Ehkä, jos saan sen joskus valmiiksi, voin lisätä näihin blogitunnisteisiin "käsityöt".

Nyt tunnisteet ovat "uninen, hajamielinen, tyytyväinen, joo, tyytyväinen".

Ei kommentteja: